Permanent Future Lab is organisatie die de nieuwste technologie deelt met het publiek. De technologie wordt door bedrijven, organisaties en particulieren beschikbaar gesteld voor gebruik. Jong en oud kan er ervaring opdoen, nieuwe technologieën ontdekken, ideeën over toepassingen uitwisselen en leren van en met andere bezoekers. In 2014 werd de eerste locatie geopend in Seats2Meet Utrecht. Het concept bleek een groot succes en er zijn nu meerdere locaties verspreid over Nederland geopend.

Nu opent Permanent Future ook een lab in hartje Amsterdam, in samenwerking met AVROTROS in het VondelCS.

Op beide locaties kan je allerlei nieuwe technologische innovaties uitproberen, zoals de HTC Vive (virtual reality), Google Glass (alleen in Amsterdam) en allerlei robots en 3D printers. Uiteraard kan je ook Muse en AYO bij Permanent Future Lab uitproberen, zowel in Amsterdam als in Utrecht.

Voor de complete lijst van alle beschikbare producten en de openingstijden kan je de wikia van Amsterdam en Utrecht raadplegen.

We nodigen jullie uit om een keer bij Permanent Future Labs langs te gaan en je te laten verrassen door de nieuwste technologische innovaties. Veel plezier!