Vandaag hebben wij meegewerkt aan een serie uitzendingen op BNR over werkstress. Onze investeerder Harm Bavinck werd geinterviewd door Jeroen Henneman over onze visie op de toekomst van brain fitness.

Aan de hand van een aantal voorbeelden heeft Harm beschreven hoe technologie impact heeft op werkstress. Enerzijds zorgt de technologie voor een enorme toename van stress door de verslaving aan Whatsapp, Instagram, Facebook, nu.nl en andere informatiebronnen. Anderzijds wordt er veel technologie, zoals de Muse, ontwikkeld om mensen juist te helpen de stress beter te managen en actief bezig te zijn met het verbeteren van de brain fitness. Het is onze missie om deze laatste categorie te promoten en mensen actief te helpen de conditie van het brein te verbeteren.

Klik hier voor een podcast van het gehele interview.