Op 14 maart 2019 vond het Health Valley Event 2019 plaats in Nijmegen. De elfde editie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland was wederom een succes! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken. De bezoekers konden kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com.

Realtime Brain Fitness was van de partij met een eigen stand waar men de Muse en andere innovaties “live” kon testen.

Gedurende de dag hebben veel deelnemers de Muse getest. Zelfs presentator Dolf Janssen nam uitgebreid de tijd om een sessie te komen doen: