Realtime Brain Fitness geeft demonstraties op de jaarlijkse CHRO Day die door Alex van Groningen wordt georganiseerd.

CHRO Day is een dag waar de absolute top van de Nederlandse HR-wereld bijeenkomt om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen. Tijdens CHRO Day worden er actuele thema’s besproken die door de mede door CHRO Community aangedragen worden.

Mens sana in corpore sano

Het Latijnse gezegde Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam, is vandaag de dag relevanter dan ooit. In het bedrijfsleven kom je dit gezegde tegen in een samengevat modewoord ‘Vitaliteit’. We horen het dagelijks om ons heen en we moeten er iets mee. Maar wat betekent dit voor jou als CHRO?

CHRO versus sportcoach
Een sportcoach traint niet alleen in het spel, maar ook op het mentale en fysieke aspect. Aandacht en controle op fysieke training, voeding, rust en mentale kracht leiden tot een succes. In hoeverre stimuleer je als CHRO de medewerkers? Durf je kaders te stellen en controle uit te voeren om het team naar een succes te leiden?

Waar ligt de grens
Waar ligt de grens als het gaat om de sturing van het team? Moet een CHRO zich ook bezighouden met de voeding, nachtrust en levensstijl van de medewerkers of gaat dit te ver? Welke bedrijfscultuur leidt tot een gezonde geest in een gezond lichaam?

Discussieer met ons mee op 7 november.